Colejobs - Trabajo en Colegios Privados Concertados

Acceso zona de usuarios

Email

Ver contraseñas

Darse de Alta

¿Has olvidado la contraseña?

Oferta de Empleo - PROFESSOR CIÈNCIES ESO I BATXILLERAT

Datos Empresa

Empresa: Punt i Seguit Centre de Formació SL

Sector: Centro de Formación

Descripción empresa: Punt i Seguit és un projecte educatiu que potencia la millora acadèmica i personal de l’alumne a partir de l’anàlisi de les seves necessitats i el disseny d’estratègies personalitzades. Aprofitant la dinàmica de grup fomentem la seva autonomia, capacitat crítica i l’actitud positiva vers l’esforç, habilitats que considerem essencials per a orientar amb èxit el seu futur.

Considerem que tenim una forma de treballar diferent. No respon al que normalment s’entén sota el nom d’«acadèmia», ja que la nostra feina transcendeix el reforç escolar a l’ús, centrat simplement en el repàs de les matèries que s’imparteixen a l’escola o a fer els deures del dia següent. El nostre mètode parteix d’una relació molt estreta amb l’alumne per poder incidir més a fons en el seu aprenentatge.

Tampoc ens limitem a una tasca puntual, per aprovar uns exàmens en un espai reduït de temps, sinó que treballem a mig termini per suggerir estratègies que s’adaptin a les necessitats de cadascú. D’aquesta manera cada alumne podrà assolir els objectius marcats… i sovint pel camí descobrirà que pot aconseguir-ne de nous que ni es plantejava!

El nostre ventall d’alumnes és ampli, ja que el nostre mètode permet enfortir les virtuts de cada persona i alhora incidir en els seus punts febles. Així, tenim alumnes que volen apujar les seves notes per entrar en una carrera concreta, uns que necessiten aprovar el curs o recuperar llacunes pendents, i d’altres que han de millorar tècniques com l’expressió escrita o bé adquirir un hàbit d’estudi regular.
... [ver descripción completa]

Web: http://www.puntiseguit.com

Oferta

Nombre del puesto: PROFESSOR CIÈNCIES ESO I BATXILLERAT

Categoría: Docente

Subcategoría: Enseñanza No Reglada

Área:

Población: Barcelona

Provincia: Barcelona

Vacantes: 1

Descripción de la oferta: Busquem un professor/a de ciències per a incorporació immediata. La persona que s'integri al nostre equip ha de ser capaç d'impartir a nivell de secundària i batxillerat les assignatures de matemàtiques, física, química, economia i tecnologia, però sobretot ha de voler integrar-se en un projecte educatiu amb anys de recorregut que es diferencia de les apostes tradicionals d'acadèmies i altres classes de repàs pel paper central que s'atorga al seguiment tutorial de cada alumne.

Necessitem un docent amb vocació i àmplia experiència que vulgui aprendre de l'equip i aportar la seva visió sobre les estratègies idònies per aplicar en cada cas. Ha d'estar motivat per treballar amb adolescents, adaptar-se als continguts de cada escola i participar de forma activa en la vida de Punt i Seguit. Per a nosaltres és fonamental que es comparteixi la filosofia de base, que es pot veure a www.puntiseguit.com.

Valorarem de manera positiva les persones que:

· aportin idees noves al projecte
· prioritzin la persona i els principis per damunt de tot
· s'ho passin bé a la seva feina
· transmetin una visió positiva sobre el treball i el coneixement
· vulguin seguir aprenent de manera constant

Preguem que s'abstinguin els perfils que:

· busquin només fer classes de manera puntual o a molt curt termini
· siguin poc polivalents i estiguin acostumats només a la sessió magistral
· no sàpiguen vincular de manera positiva i propera amb l'alumne
· treballin de forma individualista sense tenir en compte l'equip

Oferim un treball estable amb horari de tardes impartint classes presencials en un centre de formació situat al barri de Sarrià amb un equip acollidor que sap crear bon ambient i fomentar la millora contínua.

Requisitos

Estudios Mínimos: Licenciatura-Ingeniería Superior

Rama: Ciencias

C.A.P.: No

Experiencia mínima: Sí, 2 anys

Información sobre el contrato

Tipo de contrato: Contracte indefinit

Jornada: 20 hores/ horari tardes

Salario: 1150€ - 1250€ bruts mensuals

Volver

* Para poder inscribirse en las ofertas debe estar registrado

Usamos cookies Ver detalles Al navegar  que recojamos,usemos y cedamos tus datos
Política de Privacidad y cookies
Ofertas de Empleo en Colegios y Escuelas por Provincias