Colejobs - Trabajo en Colegios Privados Concertados

Acceso zona de usuarios

Email

Ver contraseñas

Darse de Alta

¿Has olvidado la contraseña?

Empresa - Mare de Déu dels Àngels

Nombre: Mare de Déu dels Àngels

Actividad: Colegio Concertado

Dirección: Carrer Sagrera, 80

Población: Barcelona

Provincia: Barcelona

C.P.: 08027

Pais: España

Teléfono: 933522687

Web: http://www.mdangels.org/

Descripción: Escola situada al barri de la sagrera. Escola d'educació infantil, primària, secundaria, batxillerat i escola de pares.


Els Centres educatius de Natzaret es proposen, fonamentalment, col.laborar amb la família i la societat en el desenvolupament de la funció educativa. La nostra escola vol ser actual i com una Comunitat Educativa en la qual els diferents estaments assumeixen responsablement la formació integral i harmònica de les persones mitjançant:

Una tasca pedagògica atenta a la identitat de cadascú, que el porti a créixer en la veritat i la llibertat, alhora que la seva condició de membre actiu de la societat el compromet progressivament a una voluntat decidida d’acció a favor de la justícia, el bé comú i la convivència pacífica.

La capacitació professional, adquirint tècniques adequades per al treball intel.lectual i artesà com a aportació al progrés de la societat i com a realització personal.

La inserció en el context cultural del propi país, com a punt de partida per al coneixement d’una cultura més àmplia.

Una concepció trascendent de l’home i el món proposant Jesucrist com a la plena realització de la persona, presentant el missarge de l’Evangeli inserit en les situacions peculiars sòcioculturals, personals o de grup dels alumnes i ajundant a trobar-lo en la pròpia experoència de la fe.

Volver

Usamos cookies Ver detalles Al navegar  que recojamos,usemos y cedamos tus datos
Política de Privacidad y cookies
Ofertas de Empleo en Colegios y Escuelas por Provincias