Colejobs - Trabajo en Colegios Privados Concertados

Acceso zona de usuarios

Email

Ver contrase馻s

Darse de Alta

¿Has olvidado la contraseña?

Empresa - Col路legi Lestonnac

Nombre: Col路legi Lestonnac

Actividad: Colegio Concertado

Dirección: C/ Pau Claris, 131

Población: Barcelona

Provincia: Barcelona

C.P.: 08009

Pais: Espa帽a

Teléfono: 93 215 99 00

Web: http://www.lestonnac-bcn.cat/?lang=ca

Descripción:
El Col路legi Lestonnac de Barcelona fonamenta la seva tasca educativa en el Projecte Educatiu de la Companyia de Maria. Aquests en s贸n els seus trets fonamentals:

Procurar mitjan莽ant la seva tasca educativa una relaci贸 que acompanya, integra i fa cr茅ixer. Una relaci贸 que acull la diversitat i at茅n la diversitat. I ho fa afavorint el di脿leg i la comunicaci贸, potenciant l鈥檃utoestima i el creixement d鈥檃ll貌 que que 茅s positiu, afavorint la integraci贸 en el grup, oferint la possibilitat a cadasc煤 de donar sentit a la seva vida a trav茅s de l鈥檈ncontre amb un mateix, amb els altres i amb D茅u; creant en l鈥檈ducand marcs de refer猫ncia que l鈥檕rientin vers un comportament responsable i respectu贸s envers ell mateix i els altres.

Educar per la vida i en la vida a partir de l鈥檃n脿lisi del propi context i amb una metodologia 鈥榙鈥檃cci贸-reflexi贸-millora鈥 que doni les mateixes oportunitats a tothom. Educar per tal que es gaudeixi amb l鈥檃prenentatge i s鈥檃favoriexi el desenvolupament en l鈥檃lumne de totes les seves capacitats.

Educar en comunitat a partir d鈥檜n projecte com煤, i fent possible una una escola comunicativa i coherent amb els principis i valors del seu projecte; Promoure una escola flexible que s鈥檃dapti a les noves realitats i necessitats de l鈥檈ntorn i que dugui a terme una avaluaci贸 cont铆nua i conjunta de tot el proc茅s educatiu.

Cercar una formaci贸 integral que afavoreixi que l鈥檃lumne sigui el veritable protagonista de la seva educaci贸, que li permeti caminar aut貌nomament, aprenent en cada context tot construint una visi贸 global dels fets per tal d鈥檃propiar-se鈥檒s amb sentit cr铆tic.

En definitiva, possibilitar una formaci贸 鈥榙e caps ben fets, m茅s que ben plens鈥.

Volver

Usamos cookies Ver detalles Al navegar  que recojamos,usemos y cedamos tus datos
Política de Privacidad y cookies
Ofertas de Empleo en Colegios y Escuelas por Provincias