Colejobs - Trabajar para educar en Colegios y Escuelas

Acceso zona de usuarios

Darse de Alta

¿Has olvidado la contraseña?

Empresa - Col·legi Sant Josep Obrer

Nombre: Col·legi Sant Josep Obrer

Actividad: Colegio Concertado

Dirección: Carrer dels Reis Catòlics, 89

Población: Palma de Mallorca

Provincia: Illes Balears

C.P.: 07007

Pais: España

Teléfono: 971 47 33 08

Web: http://www.santjosepobrer.es/sjo/Indexh.htm

Descripción: Educació Infantil, Primària, Secundària Obligatòria, Batxillerats, Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior, Formació Professional Dual, Pràctiques a empreses, inserció laboral, Centre Integrat de Música, Club Esportiu, Trinity College, Pastoral, voluntariat, educació en valors humanístics i cristians... Això oferim, però ... no és el que som!!!

Nins, joves, adolescents, adults, alumnes, pares i mares, mestres i professorat, monitors, personal d’administració i serveis, directors,... en definitiva, PERSONES... Això SÍ és el que SOM!!!

Som persones que tenim el privilegi de viure contínuament l’educació. I l’educació no és ensenyar, sinó APRENDRE. I aprenem tots junts i de TOTS!!!

L’educació a l’escola és tot un REPTE en el segle XXI. I volem viure aquest repte amb molta il·lusió, proposant-nos fites altes, per arribar el més amunt possible!!! No som perfectes, però no tenim por d’equivocar-nos, d’aprendre dels errors, corregir-los i MILLORAR, perquè el més important és CREURE en el que fas, i aquest és el vertader aprenentatge!!!

Perquè aquestes paraules no quedin buides, sabem que passa per una realitat:
La PROFESSIONALITAT dels qui hi feim feina, la nostra FORMACIÓ contínua, la il·lusió per a la millora constant, la CONFIANÇA amb la institució i les persones que la formam, però sobretot el COMPROMÍS de tots nosaltres. Aquesta és la vertadera VOCACIÓ i amb la qual volem garantir una EDUCACIÓ excel·lent de tot l’alumnat!!!

No ens interessa emmotllar un estil d’alumne, i sí treure el millor de cada un d’ells, i que tots tenguin cabuda als nostres centres. Aquesta és la vertadera atenció a la DIVERSITAT!!!

Sé que tenim molta FEINA per endavant, amb molta il·lusió i fora perdre el REFERENT més important de tot el nostre Projecte Educatiu: L’ALUMNE/A i la seva formació integral com a persona per a una futura societat millor que la que nosaltres vivim!!!

BENVINGUTS AL GRUP EDUCATIU SANT JOSEP OBRER!!!

Volver

Usamos cookies Ver detalles Al navegar  que recojamos,usemos y cedamos tus datos
Política de Privacidad y cookies
Ofertas de Empleo en Colegios y Escuelas por Provincias