Colejobs - Trabajo en Colegios Privados Concertados

Acceso zona de usuarios

Email

Ver contrase馻s

Darse de Alta

¿Has olvidado la contraseña?

Empresa - Col路legi Sant Josep Obrer

Nombre: Col路legi Sant Josep Obrer

Actividad: Colegio Concertado

Dirección: Carrer dels Reis Cat貌lics, 89

Población: Palma de Mallorca

Provincia: Illes Balears

C.P.: 07007

Pais: Espa帽a

Teléfono: 971 47 33 08

Web: http://www.santjosepobrer.es/sjo/Indexh.htm

Descripción: Educaci贸 Infantil, Prim脿ria, Secund脿ria Obligat貌ria, Batxillerats, Cicles Formatius de Grau Mitj脿 i de Grau Superior, Formaci贸 Professional Dual, Pr脿ctiques a empreses, inserci贸 laboral, Centre Integrat de M煤sica, Club Esportiu, Trinity College, Pastoral, voluntariat, educaci贸 en valors human铆stics i cristians... Aix貌 oferim, per貌 ... no 茅s el que som!!!

Nins, joves, adolescents, adults, alumnes, pares i mares, mestres i professorat, monitors, personal d鈥檃dministraci贸 i serveis, directors,... en definitiva, PERSONES... Aix貌 S脥 茅s el que SOM!!!

Som persones que tenim el privilegi de viure cont铆nuament l鈥檈ducaci贸. I l鈥檈ducaci贸 no 茅s ensenyar, sin贸 APRENDRE. I aprenem tots junts i de TOTS!!!

L鈥檈ducaci贸 a l鈥檈scola 茅s tot un REPTE en el segle XXI. I volem viure aquest repte amb molta il路lusi贸, proposant-nos fites altes, per arribar el m茅s amunt possible!!! No som perfectes, per貌 no tenim por d鈥檈quivocar-nos, d鈥檃prendre dels errors, corregir-los i MILLORAR, perqu猫 el m茅s important 茅s CREURE en el que fas, i aquest 茅s el vertader aprenentatge!!!

Perqu猫 aquestes paraules no quedin buides, sabem que passa per una realitat:
La PROFESSIONALITAT dels qui hi feim feina, la nostra FORMACI脫 cont铆nua, la il路lusi贸 per a la millora constant, la CONFIAN脟A amb la instituci贸 i les persones que la formam, per貌 sobretot el COMPROM脥S de tots nosaltres. Aquesta 茅s la vertadera VOCACI脫 i amb la qual volem garantir una EDUCACI脫 excel路lent de tot l鈥檃lumnat!!!

No ens interessa emmotllar un estil d鈥檃lumne, i s铆 treure el millor de cada un d鈥檈lls, i que tots tenguin cabuda als nostres centres. Aquesta 茅s la vertadera atenci贸 a la DIVERSITAT!!!

S茅 que tenim molta FEINA per endavant, amb molta il路lusi贸 i fora perdre el REFERENT m茅s important de tot el nostre Projecte Educatiu: L鈥橝LUMNE/A i la seva formaci贸 integral com a persona per a una futura societat millor que la que nosaltres vivim!!!

BENVINGUTS AL GRUP EDUCATIU SANT JOSEP OBRER!!!

Volver

Usamos cookies Ver detalles Al navegar  que recojamos,usemos y cedamos tus datos
Política de Privacidad y cookies
Ofertas de Empleo en Colegios y Escuelas por Provincias