Colejobs - Trabajo en Colegios Privados Concertados

Acceso zona de usuarios

Email

Ver contrase馻s

Darse de Alta

¿Has olvidado la contraseña?

Empresa - Col路legi Sant Ferran

Nombre: Col路legi Sant Ferran

Actividad: Colegio Concertado

Dirección: Av. 301 n煤m 41

Población: castelldefels

Provincia: Barcelona

C.P.: 08860

Pais: Espa帽a

Teléfono: 936652993

Web: http://www.santferran.cat/

Descripción: Som un centre Concertat pel Departament de la Generalitat que imparteix Educaci贸 Infantil, Educaci贸 Prim脿ria i Educaci贸 Secund脿ria Obligat貌ria.L鈥 escola va ser fundada l鈥檃ny 1970 i des d鈥檃leshores, sempre s鈥檋a caracteritzat per ser un espai proper i familiar, amb un objectiu clar d鈥檈ducar en un ambient agradable, respectu贸s i proper a l鈥檃lumnat i les seves fam铆lies.

L鈥檈scola Sant Ferran 茅s una escola d鈥檜na sola l铆nia, fet que ens permet establir vincles amb el nostre alumnat i les fam铆lies, i a m茅s, ens permet garantir un ensenyament personalitzat, ric en valors i sempre atent a les emocions de l鈥檃lumne.

La comunitat educativa de l 鈥榚scola Sant Ferran t茅 com a prioritari vetllar pel desenvolupament f铆sic, personal, intel路lectual i acad猫mic del nostre alumnat. La nostra fita es formar persones competents, compromeses amb la societat i l鈥檈ntorn, que valorin, respectin i mostrin seguretat i fermesa, que desenvolupin un pensament aut貌nom i cr铆tic.

Per tot aix貌, el nostre professorat sent l鈥檈ducaci贸 com a vocaci贸 i, no dubta, en preparar-se i introduir a les aules metodologies educatives motivadores, que reforcin l鈥 autoestima i autonomia personal del nostre alumnat.

Volver

Usamos cookies Ver detalles Al navegar  que recojamos,usemos y cedamos tus datos
Política de Privacidad y cookies
Ofertas de Empleo en Colegios y Escuelas por Provincias